Ladugårdsförmännens Riksförbund

Avdelning 4 Uppland

Digitalt Årsmöte Avd. 4 Uppland 21 juni 2021

Årsmöte avdelning 4 Uppland

Efter pandemiåret 2020 som inte liknade någonting annat när det gäller mötesverksamheten, så är det äntligen dags för årsmöte med avdelning 4 Uppland, närmare bestämt måndagen den 21 juni kl 19:30

Fast riktigt som vanligt blir det inte heller i år. Även om det ser hoppfullt ut på pandemifronten så är ju inte pandemin över ännu och i vårat område så är så pass många medlemmar ännu inte fullvaccinerade varför vi har valt att hålla ett digitalt årsmöte via Teams istället.

Du anmäler dig senast någon dag innan till vår avdelningsordförande Camilla Olsson genom att skicka ett mejl till nyvretensstuteri@hotmail.com. Hon kommer då att svara på ditt mejl genom att skicka tillbaka instruktioner och en länk som du sedan kan ansluta till mötet ifrån en stund innan mötet börjar. Man kan ladda ner en särskild app till sin dator eller smartphone, men det går också bra att ansluta till mötet via en vanlig och hyfsat modern webbläsare som Edge eller Chrome. Vi kommer väl visa lite möteshandlingar och annat på skärmen, så har du möjlighet att ansluta via en dator så är nog det att föredra framför att ansluta med telefonen där det kan bli lite smått.

När vi väl kopplat upp oss tar förmodligen själva årsmötet inte särskilt lång tid.

Om vi hittar någon intressant föreläsare kanske det blir någon föreläsning av något slag direkt efter mötet som den som är intresserad i så fall kan stanna kvar och lyssna på.

Styrelsen i avd 4 hälsar alla medlemmar välkomna!

 

 

 

 

© 2021 Ladugårdsförmännens Riksförbund.
Sidan senast ändrad den 14 juni 2021.