Ladugårdsförmännens Riksförbund

Avdelning 9 Västergötland

Missa inte Årets Tjurdagar den 21/10 och/eller 22/10

I samarbete med VikingGenetics bjuder Avdelning 9 Västergötland in till årets upplaga av de mycket uppskattade tjurdagarna. Datumet är den 21 och/eller 22 oktober. För närmare detaljer kring tider och program se separat pdf-annons.

Notera att den egentliga tjurdagen fredagen den 22 oktober som vanligt sponsras av VikingGenetics den dagen är med andra ord helt gratis för dig.

När det gäller dag 1 går förbundet in och sponsrar dem som är med på hela programmet. Detta innebär att du som medlem endast betalar 300 kr för hela dag 1. I detta pris ingår då såväl eftermiddagsfika, middag på kvällen, övernattning på Herrtops Qvarn (i flerbäddsrum) som frukost nästa morgon. Ett skapligt pris va? Det enda som tillkommer är kostnaden för eventuella starkare drycker på kvällen (bar finns) samt för hyra av lakan ifall du inte tar med egna.

Skulle du nu välja att bara vara med på delar av dag 1 så finns givetvis den möjligheten också, men då är det självkostnadspris som gäller (safari 60 kr, middag 210 kr, övernattning 225 kr, frukost 60 kr).

Så missa inte chansen till intressant information och trevlig samvaro i glada vänners och KO-legors lag. Men OBS! Antalet platser till dag 1 är begränsat så anmäl dig därför redan idag - först till kvarn gäMen

Hjärtligt välkomna!

 

 

 

 

 

© 2010 Ladugårdsförmännens Riksförbund.
Sidan senast ändrad den 26 september 2010.