Ladugårdsförmännens Riksförbund

 

 

Viktig info till dig som anmält dig till LR-stämman den 5-6 april

Hjärtligt välkommen till ett trevligt dygn ombord - alla de 30 förbokade platserna tog slut och i skrivandets stund är vi 32 glada medlemmar anmälda till resan - och förmodligen kommer det (i mån av plats i konferensutrymmet) att tillkomma ytterligare några. Här är några viktiga saker att tänka på inför resan.

Anslutningsbuss mm

Var och en betalar själv för transport till och från Stockholm. Om du inte redan ordnat din transport till Stockholm så är det hög tid att göra det. Anslutningsbussar (klicka på "Sök bussanslutning" för Åbofartygen) går från många orter i Sverige. Om Viking Line inte har någon anslutningsbuss till din ort rekommenderar vi Swebus som kör från de flesta orter. Det finns även parkeringsmöjligheter i parkeringshus på terminalområdet. På Viking Lines hemsida hittar du mer info om fartyget m/s Amorella. OBS! Vi åker alltså med Viking Line och deras färjor avgår från Stadsgårdskajen i Stockholm.

Bokningsnummer 6080721

Notera bokningsnumret, du behöver det bland annat när du bokar anslutningsbuss.

Kom i tid

Du måste vara i terminalhallen allra senast 30 minuter före avgång - alltså senast kl 19:30 - men kom gärna tidigare - man vet aldrig med Stockholmstrafiken

Medtag giltig ID-handling på resan

Du måste ha med giltig ID-handling (pass eller körkort) - annars kommer man helt enkelt inte med.

Meddela oss ditt mobilnummer

Båten är stor - och det är alltid bra att kunna komma i kontakt med varandra. Meddela därför ditt mobilnummer till info@ladugardsformannen.se så gör vi en lista som var och en kan få på plats (vi har redan många mobilnummer i medlemsregistret men det händer ju att folk byter mobil så vi ber att alla meddelar oss numret till den mobil du kommer ha med under resan).

Hjärtligt Välkomna!

önskar styrelsen för Avd 4 Uppland (med förstärkning från Avd 8 Västmanland)

 

 

© 2016 Ladugårdsförmännens Riksförbund.
Sidan senast ändrad den 20 mars 2016.